2013, mitt roligaste år.

Januari var den bästa månaden på hela året, jag lärde känna två mina närmaste vänner. Den ena vid namn Felicia som var ensam hemma nästan hela månaden, hennes hem förvandlades till ett kollektiv (som kallades för mammaärpåbali, finns en hashtag på instagram!) bestående av den andra vid namn Stina och Alva som jag känt sen tidigare. Det var folköl, hämtpizza, cigaretter, skolk och för- & efterfest. Jag sov hemma tre nätter, annars sov jag på den röda soffan i vardagsrummet. Det var en månad som tog på krafterna, tusen av nya intryck och mycket fest. Det satte sina spår tillslut och jag fick flera vad som liknade epileptiska anfall, men ska jag vara helt ärlig så var det värt det och jag skulle göra det tusen gånger om (det håller nog inte mamma och pappa med om, hehe).

4 3 2 1

012 redigerad

Februari var lika bra som januari, jag fotade Makthaverskan inför deras skivsläpp som jag idag är relativt missnöjd med och hade en egen utställning (!) i samband med mitt projektarbete som gick bättre än vad jag någonsin kunnat tro. Träffade Stina, Alva och Felicia hur mycket som helst.

   

Mars, fotade om Makthaverskan, fotade favoriten Elsa, fick en liten kusin och åkte till Köpenhamn. Vår i luften.

Namnlös

April var en hejdundrans festmånad. Var på svartfest på lyckholms som slutade på akuten, var på en fantastisk hemmafest med spelningar och luftgevär, fotade Westkust och hade årets första grillning. Jag slogs även om någon sorts insikt att jag kan göra vad jag vill med mitt liv och planerade att flytta till Barcelona, så blev det inte.

IMG_1672 redigerad

1 2

Maj var riktigt intensivt men otroligt bra. Hade 70årsfest hemma för min mormor, var på min studentbal, Barcelonaflytten gick åt rätt håll, jag fotade på världens finaste festival Knarrholmen där jag bondade med Amy & Fia för första gången genom att tokhetsa Pian Henriksson, fotade pappas band Great Hare och rättade till min skolgång som så länge hade varit fel. Med frånvaro på 70% och 400 poäng att plugga upp bestämde jag mig för att klara det. Jag tog mig igenom 43 inlämningar och prov på tre veckor och på något jävla vänster så klarade jag det. Jag har aldrig varit så nöjd över något i hela mitt liv. Jag gick från att fullständigt ifrågasätta mig själv varenda gång jag var tvungen att prestera till att känna att fan, Hilda du är helt okej. Helt plötsligt var jag klätt i vita kläder och sprang ut från Schillerska för sista gången i mitt liv.

1   4    5

IMG_3210 redigerad

IMG_3699 redigerad

Juni var lugnare, tur var väl det. Fotade pappas band Great Hare, gick på Liseberg med Felicia, tatuerade mig, firade midsommar och avslutade många sommarkvällar på tak i soluppgången.

1 2 3 4

IMG_4410 redigerad

Juli inleddes med min 19årsdag, åkte till Stockholm med Stina och Alva över en helg för att bli full på nya gator, jag skaffade mitt första jobb i en glasskiosk i Slottsskogen, fotade bra band på WWDIS, badade mycket och var tvungen att landa på jorden och förstå att Barcelona inte var något för mig så som det var för Alva, Stina och Felicia. Jag sa hejdå till mina bästa vänner som blev utom räckhåll och tre fjärdedelar mindre. Men jag dansade vidare med Amy och Fia och vi hade förbannat roligt.

2 1

IMG_6161 redigerad

IMG_6165 redigerad

Augusti minns jag inte så väl, kanske beror det på allt kalasande.

September och jag lyfte kameran igen, fotade Jakob och Lena. Favoriten Stina kom äntligen hem från Barcelona.

2

IMG_7292 redigerad

Oktober var bra. Felicia kom äntligen också hem från Barcelona och jag var kär. Blev med pojkvän och spenderade mycket tid i Stockholm med honom.

IMG_7542 redigerad

November såg ungefär likadan ut som oktober, jag fotade Pale Honey och The Sun Days.

IMG_7462 redigerad svartvit

IMG_7613 redigerad

December som är mindre än en vecka sen har varit så som december bör, fast utan all snö. Jag fick äntligen min nya hemsida, Alva kom äntligen hem från Barcelona, följt julkalendern, hade en underbar jul med toppenbra presenter, blev tyvärr magsjuk innan nyår så hade inte möjlighet att fira så som jag hade önskat. För oj vad jag hade velat fira! Tack 2013, du har varit hur bra som helst. Gjorde även en otroligt ful fylletatuering som skall föreställa en i Simpsons, här är ett litet avslutande collage med min tatuering inklippt. Försök att se vem som är min tatuering, likheten är slående!

5 6 7 8

5 kommentarer

 1. 6 januari, 2014

  åh herregud så vackert allting! bilderna från mars och september är helt oslagbara. du är sjukligt begåvad ska du veta!

 2. 6 januari, 2014

  så fäkn snygga bilder

 3. 6 januari, 2014

  hahhahaha du är bäst

 4. cecilia
  12 januari, 2014

  det känns som om jag vill leva på riktigt när jag ser dina bilder. blir inspirerad att leva på riktigt!

 5. 15 januari, 2014

  Åh vad mycket fina bilder!

Lägg till kommentar

Din e-postadress blir inte publik. Obligatoriska fält är märkta *

*
*
*